Volop (gratis) tuinhulp

Een goed begin is het halve werk. Met een inspirerende workshop, gratis schetsontwerp van je tuin, een verse ‘Tegel Eruit, Plant Erin’ actie op twee locaties, een regenton winactie én een gratis Tegeltaxi als kers op de taart, kun je in de week van 16 tot en met 23 april een flinke slag slaan met het vergroenen van je tuin.

Workshop ‘Een Levende Tuin Maak Je Zelf’

Benieuwd hoe jij jouw tuin aantrekkelijk kunt maken ook voor vogels, vlinders en bijen? Neem dan aankomende dinsdag 16 april deel aan de workshop ‘Een Levende Tuin Maak Je Zelf’. Een inspirerende en praktische workshop waarbij tuinontwerpster Marian van den Beitel jou in 2,5 uur leert hoe je jouw tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken en je deze kennis gelijk vertaalt naar een schets voor je eigen tuin. Kun je 16 april niet? Geen probleem! Op 16 mei wordt de workshop nog een keer gegeven.

Gratis plantjes in ruil voor je tuintegels

Hoe groen is jouw tuin? Kijk waar jij verharding kunt vervangen door groen! Wij helpen je aan gratis plantjes in ruil voor je tegels. Gooi je tegels in de container op de parkeerplaats bij Intratuin Pijnacker (van 10-16 uur) of Groenrijk ’t Haantje (van 10-13 uur) en ontvang een plantenvoucher voor gratis inheemse en biologische planten. Maar je kan ook meedoen met de winactie of een gratis schetsontwerp krijgen voor jouw tuin.

Gratis schetsontwerp bij Intratuin Pijnacker

Heb je andere wensen voor je tuin? Kom dan zaterdag 20 april naar Intratuin Pijnacker voor gratis advies en een schetsontwerp van jouw tuin. Een ecologisch hovenier neemt 30 minuten de tijd voor je om je wensen te bespreken. Jij gaat met een handige schets en de nodige tips and tricks naar huis.

Win een regenton bij Groenrijk ’t Haantje

Op het Klimaatplein bij Groenrijk ’t Haantje maak je kans op een regenton. Schrijf je in en wie weet ga jij wel met een regenton naar huis!

Gratis tegeltaxi

Te veel moeite om de tegels te komen brengen? Dan hebben we altijd nog de Tegeltaxi. Op dinsdag 23 april rijdt de Tegeltaxi weer rond in Delft om de tegels bij jou thuis op te halen. Inschrijven voor Tegel Eruit, Plant Erin en/of de Tegeltaxi? Dat kan hier! Ook voor gratis tuinadvies en onttegelhulp kun je altijd terecht bij De Klimaatmaat.

Meer informatie en inschrijven

Kijk voor alle mogelijkheden en schrijf je voor bovenstaande acties in via www.klimaatmaatdelft.nl/nk-tegelwippen.