Grafisch element Grafisch element

samen werken we aan een duurzaam delft

Delft gaat voor een klimaatneutrale stad in 2050, waarin we geen CO₂ meer uitstoten en klimaatverandering beperken. Zo blijft onze stad en de aarde ook in de toekomst leefbaar en bewoonbaar. Dat doen we samen: met alle Delftenaren, bedrijven, organisaties en de gemeente. We werken daarbij aan verschillende thema’s, zoals energiebesparing, biodiversiteit, schone energie, circulariteit, schoon vervoer en klimaatadaptatie. Ons doel? Samen zorgen voor een duurzaam Delft: schoon, mooi en groen.

doe mee met delft doet duurzaam

Delft gebruikt de positieve en heldere themastijl Delft Doet Duurzaam. We zijn trots op de duurzame stappen de we zetten. Met Delft Doet Duurzaam laten we de inwoners en bedrijven zien wat er mogelijk is in de stad. Dat doen we met tips, adviezen, acties, evenementen en inspirerende voorbeelden.

themastijl en logo

Je mag jouw boodschap ook versterken met het logo van Delft Doet Duurzaam. Of gebruik maken van de themastijl.

 

Themastijl

De richtlijnen voor de themastijl staan in het huisstijlhandboek.

 

Logo

Het logo ‘Delft Doet Duurzaam’ kun je downloaden en mag je los gebruiken. Houd wel rekening met de minimale afstand die het logo tot andere elementen moet hebben. Deze richtlijnen vind je in het huisstijlhandboek.

zij doen al mee!

Delft Doet Duurzaam is het platform waar alle bedrijven, organisaties en de gemeente die zich inzetten voor een duurzame toekomst voor Delft samenkomen. Hoort jouw organisatie of initiatief hier ook bij? Mail het logo, naam organisatie en website naar delftdoetduurzaam@delft.nl. We nemen snel contact met je op.

meer weten?

Stuur een mail naar delftdoetduurzaam@delft.nl

of vul het formulier in:

Naam(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.