Verduurzamings­advies

Wil je energie besparen of je woning isoleren, maar weet je niet goed hoe? Ben je benieuwd welke subsidies je kunt krijgen? Wil je energieadvies of maat? Of zoek je een betrouwbaar bedrijf om je huis te verduurzamen? Maak dan een gratis afspraak met het Energieloket of de energiecoach.

Adviesgesprek Energieloket

De technisch adviseur van het Energieloket geeft persoonlijk advies voor het verduurzamen van jouw woning. Dat kan via de telefoon, online of op het stadskantoor. De gemeente vergoedt het adviesgesprek, dus het is gratis voor Delftenaren.

Een gesprek op het stadskantoor kun je inplannen op:

  • Donderdag 13 juni 2024
  • Donderdag 18 juli 2024
  • Donderdag 15 augustus 2024
  • Donderdag 19 september 2024
  • Donderdag 17 oktober 2024
  • Donderdag 21 november 2024
  • Donderdag 19 december 2024

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken. Of bel op werkdagen tussen 9 en 17 uur naar 088-525 41 10. Heb je vragen? Neem dan contact op met het Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl.

Adviesgesprek energiecoach

Ook de energiecoaches van 015 Duurzaam kunnen je helpen met energie besparen in huis. Het zijn buurtgenoten die veel slimme bespaartips voor je hebben en advies kunnen geven over welke maatregelen je kunt nemen. Ze gebruiken een online programma dat een persoonlijk rapport met bespaaradviezen geeft. In het rapport staat ook wat die maatregelen ongeveer kosten.

Wil je een afspraak maken? De energiecoach komt gratis langs voor een gesprek of geeft online advies. Een gesprek aanvragen kan online.

Online HuisScan

Met de online HuisScan krijg je een advies over hoe je energie kunt besparen in jouw woning. Het advies houdt rekening met jouw woonsituatie. Je kunt de gratis HuisScan aanvragen via de website van het Energieloket.

Inloopspreekuur energie

Elke vrijdagochtend van 11 tot 12 uur is er een Energiecafé in OPEN. Bij dit inloopspreekuur kun je terecht met jouw vragen over energie besparen, isoleren of zelf energie opwekken. Het inloopspreekuur is gratis en wordt georganiseerd door OPEN en Duurzaam 015. Een afspraak maken is niet nodig.