Energiehulp

De energiekosten kunnen flink oplopen. Soms wordt de energierekening zo hoog dat je daardoor in de problemen komt. Laat de gratis Energiehulp van 015 Duurzaam langskomen voor tips, adviezen en energiebesparende maatregelen.

Jouw huis energiezuiniger

De Energiehulp komt bij jou thuis langs met tips en adviezen. Ook neemt de Energiehulp gratis energiebesparende materialen mee, zoals ledlampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Hij brengt de materialen ook meteen aan, zodat je na het bezoek direct energie bespaart. Handig!

Gratis

Een bezoek van de Energiehulp is gratis. De materialen zoals radiatorfolie en tochtstrips zijn ook gratis. De Energiehulp brengt deze zonder kosten in jehuis aan.

De voordelen op een rij

  • De Energiehulp is gratis
  • De Energiehulp geeft advies en energiebesparende materialen op maat
  • Na het bezoek bespaar je direct energie

Voor wie?

Heb je als hoofdbewoner een uitkering? Krijg je hulp bij je schulden of krijg je de energietoeslag? Dan krijg je een brief van de gemeente voor een afspraak met de Energiehulp.

De Energiehulp komt ook langs bij huurders van Stedelink, Woonbron, DUWO en Vidomes. Je krijgt dan een brief van de woningcorporatie

Eerst energietoeslag, dan Energiehulp

Heb je een laag inkomen? En wil je ook in aanmerking komen voor Energiehulp? Dan moet je eerst de energietoeslag aanvragen bij de gemeente. Dit kan tot 31 mei 2024.

Afspraak maken

Heb je een brief ontvangen? Dan kan je direct zelf een afspraak maken:

  • Online: via de website van 015 Duurzaam
  • E-mail: via energiehulp@015duurzaam.nl. De Energiehulp neemt binnen drie werkdagen contact op om een afspraak te maken.
  • Telefonisch: bellen kan naar 06-81 57 30 73, op werkdagen tussen 9 en 10 uur
  • Of stuur een Whatsapp-bericht naar 06-81 57 30 73