Unieke kans om Zonneauto Nuna in Delft te zien

Hoe snel en ver kan de Nuna? Hoeveel ruimte is er voor de bestuurder? Het Brunel Solar Team opent op zondag 2 juni hun deuren van de werkplaats. Kom tussen 12.00 tot 17.00 uur langs aan de Dynamoweg 32 in Delft.

De studenten van de TU Delft vertellen tijdens de open werkplaats meer de Nuna. Zij weten alles over de technologie in de Nuna. En kunnen uw vragen beantwoorden. Ook kunt u nieuwe Nuna-zonneauto van dichtbij zien.

Zonnerace

Over drie maanden vertrekt het team met de Nuna naar Zuid-Afrika. Daar doen zij mee aan de Sasol Solar Challenge. Teams van over de hele wereld doen mee aan deze uitdagende 8-daagse zonnerace van Johannesburg naar Kaapstad. Dit jaar streven ze ernaar voor de vijfde keer kampioen te worden door zoveel mogelijk kilometers af te leggen en de grenzen van duurzame technologie te verleggen.

Praktische Informatie:

  • Datum: Zondag 2 juni
  • Tijd: 12:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Werkplaats van het Brunel Solar Team, Dynamoweg 32, Delft

Mis deze unieke gelegenheid niet om de nieuwste Nuna-zonnewagen en de werkplaats te zien. Het belooft een inspirerende dag te worden voor jong en oud, techniekliefhebbers en iedereen met een hart voor duurzaamheid.