Gezond bezig? Goed bezig!

Wil je gezonder gaan leven? Kom dan op 1 en 2 juni langs bij de derde editie van het Gezondheidsfestival Delft. Doe mee met leuke activiteiten en workshops. Schuif aan bij panels en geniet van lekker eten. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Het Gezondheidsfestival is verspreid over twee locaties. Het festival is op zaterdag 1 juni in de binnenstad, op de Markt. Op zondag 2 juni vindt het festival plaats in het Poptapark. Op beide dagen ben je welkom van 12.00 tot 17.00 uur.

Meedoen

Tijdens het Gezondheidsfestival kan je meedoen aan verschillende activiteiten. Test jegeheugen. Laat metingen doen, zoals bloeddruk, handknijpkracht en balans. Praat mee over seksuele gezondheid. Leer hoe je je dagelijkse boodschappen gezonder én goedkoper kunt maken. Of ervaar hoe het is om autisme of ADHD te hebben. Het festival is dé plek om meer te leren over Positieve Gezondheid. En hoe we het welzijn van onszelf en onze naasten kunnen verbeteren.

In contact

Heb je vragen over je gezondheid? In Delft zijn veel organisaties die kunnen helpen. Tijdens het festival kom je met die organisaties in contact. Er is aandacht voor verschillende onderwerpen: een gezond lichaam, gezond eten en drinken, sport en bewegen, roken/alcohol/drugs & gamen, financiële gezondheid, mentaal welzijn, seksuele gezondheid en het omgaan met en voorkomen van misbruik & geweld. Ook vind je hier informatie over een gezonde woning. Bijvoorbeeld door energiebesparing, isolatie en ventilatie.

Meer informatie

De organisatie is volop bezig met het vullen van het programma. Half mei staat het volledige programma op de website van het Gezondheidsfestival Delft.

twee kinderen staan voor een kraampje. In Achter het kraampje staat een lachende blonde dame.

Foto: Marieke Zelisse