Fiets mee naar het Melarium

11.00 tot 15.00 uur

Vulcanusweg 273, Delft

Op 26 april organiseren Bike Kitchen en Natuurlijk Delfland de fietstocht Fiets mee naar het natuurcentrum het Melarium. Met deze fietstocht en bezoek aan het Melarium gaat er een groene wereld voor de deelnemers open. Een wereld met planten, vogels, bijen die ons omringen.

‘Leer elkaar en de natuur kennen tijdens een begeleide fietstocht.’
Man staat voor het Melarium. 3 fietsen staan geparkeerd.

Wat gaan we doen?

Bij de start worden de fietsen van de deelnemers gecontroleerd en met elkaar brood gemaakt om tussen de middag op te eten. Via een fietstocht komen de deelnemers bij het natuurcentrum Het Melarium in het Ackerdijkse Bos aan, daar volgt een uitleg over het gebouw, de vereniging Natuurlijk Delfland, de bijen die in het gebouw aanwezig zijn en de natuur rond het Melarium.

Wat kan je ervaren?

De deelnemers maken kennis met elkaar, ervaren de natuur tijdens de fietstocht en rond het Melarium. Het Melarium is naast een natuurcentrum ook een kunstwerk dat met de natuur en het milieu rekening houdt. Op het dakterras van het Melarium wordt het landschap bekeken en ervaren.

Aanmelden en meer informatie

Je kan je aanmelden bij info@delftonthemove.online. De kosten voor de fietstocht zijn € 2,-. Dit kan je op de dag zelf contant betalen. Je maakt gebruik van je eigen fiets.

Het startpunt is om 11.00 uur op de Vulcanusweg 273 in Delft. Na de fietstocht kom je ook hier weer terug.

foto: Natuurlijk Delfland