Cadeaubon voor doe-het-zelver

Meer comfort, minder energieverbruik en een lagere energierekening. Uw huis isoleren kan een slimme zet zijn. Woning-eigenaren die zelf de isolatiemaatregelen uitvoeren, kunnen een cadeaubon van € 1.500,- van de gemeente Delft krijgen.

Vloer, kruipruimte, dak, gevel

De gemeente heeft alle woningeigenaren die voldoen aan de voorwaarden (zie hieronder) een brief gestuurd. Met een persoonlijk code kunnen zij de bon via de website van de gemeente aanvragen. Met de bon kunnen huiseigenaren isolatiematerialen kopen voor vloer, kruipruimte, dak en/of gevel. Deelnemers kunnen de bon gebruiken in de lokale bouwmarkten in Delft of de WoonWijzerWinkel (webshop en showroom) in Rotterdam.

Voorwaarden

  • U heeft een eigen koopwoning en u bent geen lid van een VvE
  • De WOZ-waarde van uw huis is lager dan € 429.000 (op 1 januari 2022)
  • Uw huis heeft een energielabel D of lager, of aantoonbaar 2 slecht geïsoleerde bouwdelen.

Voor elke woning die aan de voorwaarden voldoet is maximaal 1 cadeaubon mogelijk. Heeft u geen brief gekregen? Maar denkt u wel recht te hebben op de cadeaubon, omdat u aan alle voorwaarden voldoet? Dan kunt u de bon aanvragen via de website van de WoonWijzerWinkel.

Deze isolatie-actie is een van de twaalf maatregelen uit het Isolatieplan Delft 2023. Meer informatie vindt u op de speciale pagina over deze Doe-het-zelf-isolatieactie.