Inkoopactie glas

Het Regionaal Energieloket Delft organiseert een inkoopactie voor je ruiten. Heb je een eigen koopwoning in Delft? En ben je niet aangesloten bij een VVE? Dan komt je woning misschien in aanmerking. Meld je uiterlijk 31 mei aan.

Ruiten isoleren en besparen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te isoleren. Door te isoleren blijft warmte beter binnen, hoef je minder te stoken en bespaar je energiekosten. Behalve vloeren, daken of muren, kun je ook je ruiten isoleren. Ramen zijn namelijk de plek in huis waar veel warmte verloren gaat. Oók als je standaard dubbel glas hebt, kun je besparen met isolatieglas. Via de inkoopactie worden binnen een klein gebied veel woningen voorzien van isolatieglas.

Voordelen inkoopactie

Meedoen aan de collectieve inkoopactie heeft een paar voordelen. Onafhankelijke technisch specialisten hebben een installateur gekozen die een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties biedt. Doordat de ruiten van veel woningen in een klein gebied worden geïsoleerd, kan het bedrijf een scherpe prijs bieden. Bovendien krijg je een offerte op maat, afgestemd op je woning en wensen. Zo wordt het isoleren van je woning makkelijker en voordeliger.

Kijk de informatieavond terug

Op donderdag 25 april organiseerden het Energieloket Delft en de gemeente een (online) informatieavond over de inkoopactie. Kijk de informatieavond online terug via:

Inschrijven

Om mee te doen aan de inkoopactie volg je deze stappen:

  1. Kijk het webinar terug
  2. Schrijf je in voor de actie: Meld je uiterlijk 31 mei 2024 aan via regionaalenergieloket.nl/acties.
  3. Woningopname: De installateur bekijkt of je woning geschikt is voor isolatieglas.
  4. Persoonlijke offerte: Je ontvangt een persoonlijke offerte. Je zit nergens aan vast en beslist zelf of je je woning wilt laten isoleren.
  5. Installatie: Gefeliciteerd! Je kunt nu genieten van een warme woning

Monument of beschermd stadsgezicht

Woon je in een monument? Of is je woning onderdeel van een beschermd stadsgezicht? Ook dan kan de isolatieactie geschikt voor jou zijn. Isolatieglas plaatsen bij monumenten en gebouwen in beschermd stadsgezicht vraagt wel om een speciale aanpak. In de Uitvoeringsrichtlijnen Monumenten Delft, hoofdstuk 34, vind je meer informatie. Zie: www.delft.nl/beleid-monumenten. Neem voor advies contact op met het Energieloket Delft via projecten@regionaalenergieloket.nl.

 

De Oude Kerk, weerspiegeld in een raam van een woning in Delft.